Portland Lighthouse 2017-10-05T17:32:35+00:00

Portland Lighthouse

Wij helpen kleinere ondernemingen met hun website en digitale media gericht in contact te komen met de juiste klanten zodat hun verkoop kan toenemen.

Portland Lighthouse

Onze passie en missie

Kleinere ondernemingen helpen om hun website en digitale media in te richten zodat het echte tools worden waarmee ze geld kunnen verdienen of klanten kunnen maken.

Onze waarden:

  • praktisch
  • relevant
  • gericht
portland Lighthouse waarden
 Portland Lighthouse hero

Onze visie

Wij geloven dat elke marketing en verkoop activiteit een waardevol contactmoment kan zijn met (potentiële) klanten. Het tijdperk van de ‘koop mij’ marketing is definitief voorbij want enkel bedrijven die in al hun activiteiten maximale waarde leveren, kunnen blijven voortbestaan.

Hoe realiseren we dit?

  • Een doordachte website die er mooi uitziet en gevonden wordt door potentiële klanten.
  • Webdesign dat duidelijk communiceert waarvoor je staat en je waardepropositie helder naar voren brengt.
  • Website bezoekers  maximaal te converteren naar leads.
  • Leads systematisch en doordacht digitaal op te volgen zodat ze voorbereid worden om te kopen bij jou.

Portland Lighthouse: Hoe het begon

 

Hans Cnops is oprichter van Portland Lighthouse. Hij startte initieel met het trainen en coachen van commerciële leiders, teams en medewerkers om hun marketingen verkoop te optimaliseren. Nadien kwam Hilde Smekens Portland Lighthouse vervoegen. Zij startte met telefonische acquisitie en afspraakplanning voor diverse klanten.

Door het internet en de doorbraak van e-commerce begonnen heel wat bedrijven meer concurrentie te ervaren. We gingen op zoek naar diverse partners die onze klanten konden helpen om het internet als troef in te zetten. In plaats van een bedreiging werd het internet een opportuniteit.

Vandaag de dag maakt Portland Lighthouse deel uit van een ecosysteem van bedrijven. Samen helpen we bedrijven websites als verlengstuk van hun organisatie te gebruiken.  Zodat een website geld opbrengt en het voor verkopers eenvoudiger wordt om te verkopen.

Portland Lighthouse meer kopende klanten