/webshop woocommerce laten maken
webshop woocommerce laten maken2018-05-08T20:51:50+00:00

Project Description

WEBSHOP WOOCOMMERCE LATEN MAKEN

Webshop WooCommerce laten maken voor Zusto

Zusto is een revolutionaire suikervervanger want het smaak echt zoals suiker terwijl het 75% minder calorieën bevat. Zusto was voornamelijk actief naar het B2B-kanaal en zochten een webshop om hun product ook aan particulieren aan te bieden.

Wij ontwikkelden deze WooCommerce webshop vanaf nul. Na uitgebreid overleg en polsen naar hun verwachtingen, startten we met het ontwerp van de website. Eens er een akkoord rond het ontwerp was, werd dit omgezet naar een echte website/webshop. Nadien werden nog enkele specials en talen toegevoegd op vraag van de klant.

Ontdek hier de WooCommerce webshop: zusto.com

webshop woocommerce laten maken

Webshop WooCommerce laten maken, online marketing en SEO voor Zusto.com

Ontwerp webshop

Alvorens de webshop te laten maken en om te zetten in relevante code werden er 2 ontwerpvoorstellen in pdf aan de klant bezorgd. Deze ontwerpen werden door ons uitgewerkt in Adobe Illustrator. Dit eerste webdesign van de webshop gaf de klant al een goed beeld van de website die men kon verwachten. Eens er een akkoord betreffende het ontwerp was, werd dit omgezet naar een effectieve webshop.

Webshop laten maken met WooCommerce

Zusto koos ervoor om een WooCommerce webshop te laten bouwen. Want dit is een ideale oplossing voor het soort product, het beschikbare budget en de toepassing van Zusto. WooCommerce is een open source platform dat geïntegreerd word in WordPress en wordt aanzien als het meest gebruiksvriendelijke en meest gebruikte webshop platform op de markt. Een WooCommerce webshop laten maken biedt je heel wat flexibiliteit. Want deze webshop is eenvoudig aanpasbaar door de klant en kan eenvoudig geoptimaliseerd of aangepast worden.

Voor Zusto was het eveneens een must om een mobiel vriendelijke webhsop te laten maken. Een eshop die op diverse toestellen raadpleegbaar is, van PC tot laptop, tablet en smartphone. De webshop ziet er anders uit op verschillende toestellen, zo eerder sommige beelden en teksten vervangen, toegevoegd of weggelaten.

SEO optimalisatie

Alvorens te starten met het ontwikkelen van de webshop, werd er een meertalig zoekwoordenonderzoek gedaan. Dit is belangrijk om op de juiste zoekwoorden, op een organische manier gevonden te kunnen worden. Waarschijnlijk weet je wel dat SEO een zeer belangrijk onderdeel is voor een succesvolle en rendabele webshop. Portland Lighthouse neemt dit steeds mee als een van de eerste stappen in het webdevelopment proces.
De SEO optimalisatie komt tot uiting in de website onder andere door het creëren van een gerichte website structuur, een juiste keuze van de url-structuur, titels en headers op diverse pagina’s maar ook de meta informatie dient correct opgesteld te worden.